Lounas

Lounaslista viikolle 46

Maanantai
Possun sisäfileetä, maustevoikastiketta ja friteerattua perunaa G L 10€
Paahtopaistisalaatti G L10€
Päivän kalaa (G)L18€
Päivän lihaa (G)L 20€
Päivän jälkiruoka 5€

Tiistai
Olivian kananpoikaa & uuniperuna G L10€
Paahtopaistisalaatti G L10€
Päivän kalaa (G)L 18€
Päivän lihaa (G)L 20€
Päivän jälkiruoka 5€

Keskiviikko
Kalatorin pitakebab L10€
Paahtopaistisalaatti G L10€
Päivän kalaa (G)L 18€
Päivän lihaa (G)L 20€
Päivän jälkiruoka 5€

Torstai
Hiillostettua lohta, tilli-hollandaisekastiketta ja perunapyreetä G L10€
Paahtopaistisalaatti G L10€
Päivän kalaa (G)L 18€
Päivän lihaa (G)L 20€
Päivän jälkiruoka 5€

Perjantai
Ei lounasta.

Ravintola auki 17.00 - 23
 

Restaurant

Modern dining in Old Rauma

Renewed Kalatori Restaurant & Bistro serves dinner for hotel guests and others appreciating fine dining.

We serve Finnish and Scandinavian food which is prepared from fresh and seasonal local ingredients. We prepare everything from scratch in our kitchen. We have carefully chosen a large wine menu to complete our dishes. There are plenty of options for everyone.

Aside of our comprehensive á la carte menu, the chef has prepared 4- or 6-course tasting menus.

 

GREETINGS FROM THE CHEF!

My main focus here in restaurant Kalatori is the taste of the food, quality ingredients and thorough preparation. We make everything from scratch.

I believe that with putting our hearts in the process, we create unforgettable and authentic experiences for our customers. We continuously develop our own expertise, learn new ways to prepare food and search new ingredients to make us better.

Welcome to enjoy!

Eero Viinikkala​
Chef
Restaurant Kalatori

Menu from the day's best ingredients. Ask more from your waitress!

Today's menu 5 50€
Menu with selected wines 80€

Today's menu 6 65€
Menu with selected wines 105€

Starters

Alkuruoka / Starter

Main courses
 

Pääruoka / Main Course

Desserts
 

Jälkiruoka / Dessert