À LA CARTE

Tervetuloa makuelämysten äärelle!

Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet paikallisilta tavarantoimittajilta ja tinkimätön käsityötaito ovat herkullisten à la carte -ruokidemme salaisuus.

4 TAI 6 RUOKALAJIN MENUT

NELJÄN TAI KUUDEN RUOKALAJIN MENU PÄIVÄN PARHAISTA RAAKA-AINEISTA

Kysy lisää tarjoilijaltasi!

Menut tarjoillaan aina koko pöytäseurueelle.

Päivän menu, 4 ruokalajia  64 €
Menu viineillä  100 €

Päivän menu, 6 ruokalajia 84 €
Menu viineillä  130 €

ALKURUOAT

Palkoherneitä G, (V) 14€

Stracciatellaa, minttua ja rucolaa

Nieriää G, L 16€

Kermainen beurre blanc, vihreää mangoa ja korianteria

Härkäcarpaccio G, L 16€

Savustettua poron sydäntä, retiisiä, ruusua ja mustaherukan puuta

PÄÄRUOAT

Vuohenjuustoa ja porttobelloa G, L 27€

Yrttipolentaa, tomaattisalsaa ja timjamilla maustettua hunajaa

Siikaa meuniere G, L 35€

Meuniere-kastiketta, grillattua naattiporkkanaa ja uusia perunoita

Härän sisäfileetä G, L 39€

Cafe de Paris-voikastiketta, marinoituja kesävihanneksia ja uusia perunoita

Kalatorin burger (G), L 25€

Ylikypsää härkää, sydänsalaattia, aiolia, parmesaania, chimichurria ja pikkelöityä punasipulia. Lisukkeena grillattua varhaiskaalia.

Crispers-perunat lisähintaan 4€

JÄLKIRUOAT

Yuzu namelaka G 15€

Raparperisorbettia, shisoa ja marenkia

Maitojäätelö (G), (L) 12€

Kauden marjoja ja tattari-sablé

LASTEN LISTA

Kysy päivän vaihtoehtoja.

KAIKKI PÄÄ- JA JÄLKIRUOKAMME OVAT GLUTEIINITTOMIA JA LAKTOOSITTOMIA, ELLEI TOISIN MAINITA.

TUTUSTU VIINILISTAAMME >>

TEE PÖYTÄVARAUS

Online-varaukset 1–8 hengelle

Suuremmat seurueet voivat tehdä varauksensa myyntipalvelumme kautta:
varaukset@ravintolakalatori.fi
02 8376 2300